![](https://aviko.lt/system/cache/img/8a-www-lt-4hepjdba8uv0.png)
![Svogūnų žiedai patiekiami su keturių sūrių padažu](https://aviko.lt/system/cache/img/przekaski-onion-rings-krazki-cebulowe-z-sosem-4-sery-3-1640x770-52gisd13hnq0.jpg)
Svogūnų žiedai patiekiami su keturių sūrių padažu
![Porcijos Porcijos](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Pagaminimo laikas: Pagaminimo laikas:](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Gruzdintuvė Gruzdintuvė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Orkaitė Orkaitė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Veganiški Veganiški](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/weganskie.png)
![Vegetariški Vegetariški](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/wegetarianskie.png)
450 g „Aviko Onion Rings“ (svogūnų žiedų)
Padažas:
50 g plonai supjaustytos mocarelos
50 g sviesto
50 g „Parmigiano Reggiano“ sūrio
50 g „Gorgonzola“ sūrio
50 g „Emmentaler“ sūrio
50 g pieno
50 g grietinės (30 proc.)
druskos ir juodųjų pipirų
Paruoškite „Onion Rings“ (svogūnų žiedus) pagal informaciją ant pakuotės - gruzdintuvėje ar orkaitėje.
Padažas:
1. Mažame puode ištirpinkite sviestą, suberkite visus sūrius, pieną ir grietinę.
2. Viską gerai išmaišykite.
3. Kai tik sūriai išsilydys, pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais.
Į lėkštę supilkite dalį padažo, o ant viršaus keletą traškių svogūnų žiedų. Patiekite dar šiltus su papildomu dubenėliu padažo.
Vertingas patarimas:
Galite paruošti didesnę porciją keliems žmonėms, o kad jie tarpusavyje galėtų pasidalinti, patiekite dubenį su žiedais kartu su keliais mėgstamais padažais ar užpilais. Sėkmės!