Svogūnų žiedai patiekiami su keturių sūrių padažu
450 g „Aviko Onion Rings“ (svogūnų žiedų)
Padažas:
50 g plonai supjaustytos mocarelos
50 g sviesto
50 g „Parmigiano Reggiano“ sūrio
50 g „Gorgonzola“ sūrio
50 g „Emmentaler“ sūrio
50 g pieno
50 g grietinės (30 proc.)
druskos ir juodųjų pipirų
Paruoškite „Onion Rings“ (svogūnų žiedus) pagal informaciją ant pakuotės - gruzdintuvėje ar orkaitėje.
Padažas:
1. Mažame puode ištirpinkite sviestą, suberkite visus sūrius, pieną ir grietinę.
2. Viską gerai išmaišykite.
3. Kai tik sūriai išsilydys, pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais.
Į lėkštę supilkite dalį padažo, o ant viršaus keletą traškių svogūnų žiedų. Patiekite dar šiltus su papildomu dubenėliu padažo.
Vertingas patarimas:
Galite paruošti didesnę porciją keliems žmonėms, o kad jie tarpusavyje galėtų pasidalinti, patiekite dubenį su žiedais kartu su keliais mėgstamais padažais ar užpilais. Sėkmės!