Kepta jautienos nugarinė su „Pom'Duchesse“ ir žaliomis šparaginėmis pupelėmis

Kepta jautienos nugarinė su „Pom'Duchesse“ ir žaliomis šparaginėmis pupelėmis

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 50
Gruzdintuvė
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

„Aviko POM’DUCHESSE“ bulvių rožytės
340 g jautienos nugarinės
10 ml prieskonių kepsniams
10 ml Vorčesteršyro padažo
15 ml aliejaus arba alyvuogių aliejaus
1 vidutinis svogūnas, supjaustytas storomis skiltelėmis
125 g šparaginių pupelių
2 ml susmulkinto arba išspausto česnako
1/4 šaukštelio paprikos miltelių
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
45 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
1/2 stiklinės alaus

1. Paruoškite bulvių rožytes (Aviko Pom’Duchesse) pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 170° C.
3. Padėkite daržovių paketą ant kepimo skardos ir dėkite į orkaitę arba virkite vandenyje.
4. Mėsą paprieskoniuokite prieskonių mišiniu ir apšlakstykite aliejumi. Gerai apkepkite keptuvėje iš visų pusių.
5. Kepkite nugarinę orkaitėje kepimo inde be dangčio 20-25 minučių kiekvienam 450 gramų svoriui arba tol, kol mėsos temperatūra pasieks 60° C. Tada kepimo indą uždenkite folija ir leiskite mėsai dar pabrinkti 5 minutes.
6. Mėsą supjaustykite riekelėmis ir patiekite.

Vertingas patarimas:
Patiekite bulvių rožytes ant mėsos ar šalia jos.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai