Mini mėsainiai su „Halloumi“ sūriu, svogūnų žiedais, pikantiška salsa ir salotomis

Mini mėsainiai su „Halloumi“ sūriu, svogūnų žiedais, pikantiška salsa ir salotomis

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 15-20
Gruzdintuvė
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

450 g „Aviko Onion Rings“ (svogūnų žiedų)
8 mažos bandelės
300 g maltos jautienos
krūvelė petražolių
druska ir pipirai
aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
150 g „Halloumi“ sūrio

Padažas:
2 keptos paprikos
50 g petražolių
1 šviežias čili pipiras
1 svogūnas
keli lapeliai šviežio raudonėlio
2 skiltelės česnako
110 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
10 g medaus acto
2 g kumino
druska ir pipirai

Salotos:
2 galvos salotų
druska ir pipirai
aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus
citrina

Paruoškite Onion Rings (svogūnų žiedus) pagal informaciją ant pakuotės - gruzdintuvėje ar orkaitėje.

Mėsainis:
1. Sudėkite mėsą į dubenį ir sumaišykite su kapotomis petražolėmis, druska ir pipirais.
2. Suformuokite aštuonis mini mėsainius, kurių skersmuo yra šiek tiek didesnis nei bandelė.
3. Kepkite mėsainius keptuvėje su storu nelipniu dugnu.

Halloumi:
Sūrį pakepinkite keptuvėje.

Salotos:
Salotas suplėšykite rankomis ir pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi bei citrina.

Padažas:
1. Česnako skilteles nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Čili pipirą perpjaukite išilgai, pašalinkite sėklas ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite į apskritimus.
4. Nuplaukite petražoles, nupjaustykite lapelius ir smulkiai supjaustykite. Turėtume gauti apie 30 g petražolių.
5. Padarykite tą patį su raudonėlio lapais, kurių turėtumėte gauti apie 5 g.
6. Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į trintuvo puodelį, pagardinkite druska, pipirais, kuminu, actu, alyvuogių aliejumi ir paprika bei sutrinkite.

Bandeles perpjaukite pusiau ir lengvai pakepinkite. Padažą paskleiskite ant vienos keptos bandelės puselės, ant viršaus uždėkite „Halloumi“ sūrį, mėsainį, svogūnų žiedus ir uždenkite viršutine bandelės dalimi. Patiekite su šviežiomis salotomis.

Vertingas patarimas:
Naudokite įvairias bandeles - kviečių, įvairių grūdų, viso grūdo ar fitneso. Be to, kiekvieną mini mėsainį galima persmeigti mediniu smeigtuku.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai