Spring Rolls (Pavasariniai ritinėliai) su Super Crunch bulvytėmis

Spring Rolls (Pavasariniai ritinėliai) su Super Crunch bulvytėmis

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 15
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko SUPER CRUNCH JULIENNE bulvyčių pakuotė
2 g svogūnų miltelių
2 g druskos
10-20 lakštų tešlos arba 10-20 lapelių ryžių popieriaus

Saldžiarūgštis agurkų padažas:
1 agurkas, 250 ml vandens, 250 ml degtinės, 250 g cukraus, 50 g imbiero (nulupto), 2-3 citrinžolės stiebai, 3 vnt./rožytės anyžių, 10 kalendros sėklų, 1 g svogūnų miltelių, 1 g druskos

Traški tempura:
100 g baltos žuvies (pvz., plekšnės arba jūrų liežuvio), tempuros (tešla), degtinės, Panko duonos trupinių

Žoliosios salotos:
šviežios kalendros, šviežio baziliko, šviežių mėtų, šviežių laiškinių česnakų, salotų lapų mišinio

Agurkų ir garstyčių padažas:
3 šaukštai smulkiai supjaustytų agurkų, 1 šaukštas skysčio su saldžiųjų ir rūgščiųjų agurkų padažu, 6 šaukštai pilno grūdo garstyčių, 3 šaukštai citrinos sulčių, majonezo, 3 šaukštai smulkiai pjaustytų perlinių svogūnėlių, druskos ir pipirų

1. Sumaišykite svogūnų miltelius su druska. Paruoškite SUPER CRUNCH JULIENNE bulvytes pagal instrukcijas ant pakuotės. Pagardinkite juos pagal skonį druskos mišiniu.
2. Saldžiarūgštis agurkų padažas: visus ingredientus, išskyrus agurką, sumaišykite nedideliame puode ir troškinkite 10 minučių. Agurką supjaustykite plonomis juostelėmis.
3. Traškioji tempura: žuvies filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pagardinkite druska ir pipirais. Paruoškite tempurą iš tešlos ir degtinės. Žuvies gabalėlius pirmiausia pamirkykite tempuroje, o paskui - duonos trupiniuose. Kepkite smarkaii apsėmę žemės riešutų aliejuje 180° C temperatūroje. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
4. Agurkų ir garstyčių padažas: supjaustytą agurką sumaišykite su šaukšteliu jūros druskos ir įberkite šaukštelį cukraus. Palikite marinatą 10 minučių. Nupilkite skysčio perteklių, įpilkite šiek tiek saldžiai rūgštaus padažo ir išmaišykite.
5. Žaliosios salotos: sumaišykite visas žoleles su salotų lapais ir užpilkite padažu.
6. Patiekite atskiruose induose kartu su tešlos ar ryžių popieriaus lakštais ant atskiros lėkštės, kad svečiai galėtų prisidėti kiekvienas sau pavasarinių ritinėlių.

Vertingas patarimas:
Atsiminkite apie dubenį su vandeniu - kad galėtumėte suklijuoti ryžių popierių ir mirkyti rankas.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai