Bulvytės, keptos su Parmigiano Reggiano, česnaku, aitriosios paprikos aliejumi ir Aioli padažu

Bulvytės, keptos su Parmigiano Reggiano, česnaku, aitriosios paprikos aliejumi ir Aioli padažu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 25
Orkaitė
Be gliuteno
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

2 pakuotės „Aviko Super Crunch ORIGINAL“ bulvyčių
3 česnako skiltelių
alyvuogių aliejaus su aitriosiomis paprikomis
50 g tarkuoto „Parmigiano Reggiano“ sūrio
krūvelės petražolių

„Aioli“ padažui jums reikės:
4 keptų česnako skiltelių
rapsų aliejaus
druskos
1 šaukštas filtruotų sulčių iš citrinos
baltųjų pipirų
kiaušinių trynių: 2 žali ir 1 virtas

1. Įkaitinkite orkaitę iki temperatūros, nurodytos ant pakuotės.
2. Ištieskite kepimo skardą kepimo popieriumi ir apšlakstykite aitriosios paprikos aliejumi - pagal skonį.
3. Sudėkite bulvytes, pabarstykite tarkuotu Parmigiano Reggiano sūriu ir pridėkite česnako skiltelių tarp bulvyčių.
4. Kepkite pagal gamintojo rekomendacijas.

Aioli padažas:
1. Skrudinkite česnaką tefloninėje keptuvėje.
2. Išimkite trynį iš virto kiaušinio.
3. Česnaką ir druską sutrinkite grūstuvėje.
4. Supilkite į maišyklę, pridėkite žalius trynius ir išmaišykite, lėtai vis įpildami aliejaus, kol gausite tirštą kreminę masę.
5. Išjunkite maišyklę, supilkite citrinos sultis, susmulkintą virtą trynį, tuomet keletą sekundžių tęskite maišymo procesą, pagardinkite druska ir pipirais.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai