Kebabas su stambiomis bulvytėmis Steak Fries

Kebabas su stambiomis bulvytėmis Steak Fries

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 50
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko STEAK FRIES
50 g anksčiau paruošto kuskuso
500 g maltos jautienos
5 g malto kalendros
100 ml graikiško natūralaus jogurto
pusė arba visas susmulkintas svogūnas
15-20 g smulkiai supjaustytų petražolių
aliejaus arba alyvuogių aliejaus kepimui
8-10 lazdelių/iešmelių, skirtų šašlykams ar kebabams

1. Sumaišykite maltą mėsą su kuskusu, kalendra ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
2. Masę padalinkite į 8-10 porcijų ir suformuokite į pailgus šašlykus/kebabus.
3. Kepkite juos keptuvėje 7-9 minutes, dažnai apversdami, kad paruduotų ir apkeptų iš abiejų pusių.
4. Išmaišykite jogurtą su svogūnais ir petražolėmis, kad pataptų kaip užpilas.
5. Paruoškite bulvytes pagal instrukcijas ant pakuotės ir patiekite su kebabais, užpilu ir, pavyzdžiui, žaliomis salotomis.

Vertingas patarimas:
Paruoškite kebabus naudodami maltą ėrieną ir patiekite su naminėmis Aviko MAMA'S FRIES bulvytėmis.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai