Šonkauliai su aštriomis bulvių skiltelėmis ir salsa

Šonkauliai su aštriomis bulvių skiltelėmis ir salsa

Porcijos 5
Pagaminimo laikas: 45
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko PATI PARTS TEX MEX pikantiškos skiltelės
1,5 kg šonkaulių
keli (200 gramų) mėgstami salotų lapai arba salotų mišinys
150 ml paruošto Vinaigrette padažo
150 ml paruoštos salsos

1. Paruoškite „Aviko Pati Parts Tex Mex“ bulvių skilteles pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Paruoškite šonkaulius taip, kaip jums patinka, orkaitėje arba ant grotelių.
3. Pagardinkite salotų mišinį „Vinaigrette“ padažu.
4. Patiekite kartu su salsa.

Vertingas patarimas:
Vietoj salsos galite naudoti savo turimus padažus, pagamintus iš grietinėlės ar jogurto - jie tinka prie visų „Aviko“ bulvyčių!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai