

Šonkauliai su aštriomis bulvių skiltelėmis ir salsa






Sudėtinės dalys
Aviko PATI PARTS TEX MEX pikantiškos skiltelės
1,5 kg šonkaulių
keli (200 gramų) mėgstami salotų lapai arba salotų mišinys
150 ml paruošto Vinaigrette padažo
150 ml paruoštos salsos
Receptas
1. Paruoškite „Aviko Pati Parts Tex Mex“ bulvių skilteles pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Paruoškite šonkaulius taip, kaip jums patinka, orkaitėje arba ant grotelių.
3. Pagardinkite salotų mišinį „Vinaigrette“ padažu.
4. Patiekite kartu su salsa.
Vertingas patarimas:
Vietoj salsos galite naudoti savo turimus padažus, pagamintus iš grietinėlės ar jogurto - jie tinka prie visų „Aviko“ bulvyčių!