Šašlykai iš Pati Parts bulvių skiltelių su pipirmėčių padažu

Šašlykai iš Pati Parts bulvių skiltelių su pipirmėčių padažu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 20
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė
Be gliuteno
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

1 pakuotė Aviko PATI PARTS bulvių skiltelių
1 vidutinis baklažanas
2 svogūnai
2 raudonosios paprikos
16 pievagrybių
250 g fetos sūrio
keletas juodųjų alyvuogių
alyvuogių aliejaus
druskos

Pipirmėčių padažas:
150 ml natūralaus jogurto, ½ puodelio susmulkintų pipirmėčių, 1 šaukštas alyvų aliejaus, 1 skiltelė česnako, druskos ir pipirų.

Be to, jums prireiks kepimo grilyje iešmelių

1. Pagaminkite bulvių skilteles pagal nurodymus ant pakuotės.
2. Pabarstykite druska baklažanus ir palikite pusei valandos.
3. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite į keturias dalis.
4. Pridėkite supjaustytas paprikas.
5. Supjaustykite pievagrybius į keturias dalis ir fetos sūrį. Nuo baklažanų nuplaukite druską.
6. Suverkite baklažanus, paruoštas PATI PARTS bulvių skilteles, svogūnų ketvirtadalius, paprikų gabaliukus, fetos sūrį ir alyvuoges ant kepimo grilio iešmelių.
7. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Paklokite aliuminio foliją ant grotelių orkaitėje. Įkaitinkite orkaitę iki maždaug 150° C kepimo grilyje režimu (jeigu orkaitė turi tokią funkciją). Kepkite grilyje arba kepkite 5-10 min.
8. Tuo tarpu paruoškite pipirmėčių padažą. Atidžiai sumaišykite alyvuogių aliejų su jogurtu. Išspauskite česnakus per česnakų spaudyklę ir sudėkite į padažą. Baigiant užbarstykite susmulkintų pipirmėčių lapelių. Pasūdykite ir pridėkite pipirų. Patiekite atskirame inde.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai