„Rösti“ blyneliai su jautienos juostelėmis, daržovėmis ir „Parmigiano Reggiano“ sūriu

„Rösti“ blyneliai su jautienos juostelėmis, daržovėmis ir „Parmigiano Reggiano“ sūriu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 15-35
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

1 pakuotė 750 g „Aviko Rösti Rondjes Naturel“ (4–5 vnt. asmeniui)
600 g jautienos
30 g miltų 00
30 g aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
50 g sauso baltojo vyno
40 g „Parmigiano Reggiano“ sūrio dribsnių
100 g gražgarstės
12 vyšninių pomidoriukų
20 g balzaminio acto
druskos ir pipirų

1. Paruoškite „Rösti“ pagal instrukciją ant pakuotės - orkaitėje, keptuvėje ar gruzdintuvėje.
2. Jautieną supjaustykite gabalais, o tada - plonomis juostelėmis. Perdėkite jas ant sietelio virš dubens ir pabarstykite miltais. Pakratykite sietelį taip, kad nusikratytų pertekliniai miltai ir visi mėsos gabaliukai būtų tolygiai jais padengti.
3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir kepkite mėsą retkarčiais pavartydami, kol susiformuos traški plutelė.
4. Pagardinkite druska ir pipirais bei įpilkite vyno. Kepkite dar keletą minučių, kol ji taps kreminės konsistencijos.
5. Tuo tarpu dubenyje sumaišykite anksčiau nuplautą gražgarstę, pipirus, druską, alyvuogių aliejų ir balzaminį actą.
6. Sudėkite „Rösti“ blynelius ant lėkštės (4–5 vnt. asmeniui), o ant jų uždėkite gražgarstę, keptą mėsą ir perpus perpjautus pomidoriukus.
7. Viską pabarstykite „Parmigiano Reggiano“ sūrio dribsniais.

Vertingas patarimas:
Galite blynelius pakeisti su mūsų „Mini Rösti“. Be to, šį patiekalą galite pagardinti padažu - jautienai puikiai tiks rytietiškas saldžiarūgštis arba aitriosios paprikos padažas.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai