„Rösti“ blyneliai kepti keptuvėje su grietine, lašiša ir krapais
4
15-25
Sudėtinės dalys
1 pakuotė 750 g „Aviko Rösti Rondjes Naturel“ (4–5 vnt. asmeniui)
1 raudonas mažas svogūnas, supjaustytas griežinėliais
125 g grietinės
100–150 g rūkytos lašišos gabaliukų
kapariai (paruošti, užpilti sūrymu)
druska ir pipirai
krapai
Receptas
1. Paruoškite „Rösti“ blynelius pagal instrukciją ant pakuotės - orkaitėje, keptuvėje ar gruzdintuvėje.
2. Ant kiekvieno blynelio užpilkite šaukštą grietinės. Ant viršaus uždėkite lašišą, kaparius, krapus ir keletą griežinėlių raudonojo svogūno.
3. Pagardinkite druska ir pipirais.
Vertingas patarimas:
Galite paruošti savo spalvingą šio patiekalo variantą - dalį blynelių lėkštėje patiekite su paruošta lašišos pasta, likusią dalį - su skumbrės ir tuno pasta.