![](https://aviko.lt/system/cache/img/5a-www-lt-1dlae0ac1590.png)
![„Rösti“ blyneliai kepti keptuvėje su grietine, lašiša ir krapais](https://aviko.lt/system/cache/img/na-szybko-rosti-rondjes-rosti-z-kwasna-smietana-wedzonym-lososiem-i-koperkiem-1640x770-2goqbjti4gj0.jpg)
„Rösti“ blyneliai kepti keptuvėje su grietine, lašiša ir krapais
![Porcijos Porcijos](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Pagaminimo laikas: Pagaminimo laikas:](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Gruzdintuvė Gruzdintuvė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Orkaitė Orkaitė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Keptuvė Keptuvė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
Sudėtinės dalys
1 pakuotė 750 g „Aviko Rösti Rondjes Naturel“ (4–5 vnt. asmeniui)
1 raudonas mažas svogūnas, supjaustytas griežinėliais
125 g grietinės
100–150 g rūkytos lašišos gabaliukų
kapariai (paruošti, užpilti sūrymu)
druska ir pipirai
krapai
Receptas
1. Paruoškite „Rösti“ blynelius pagal instrukciją ant pakuotės - orkaitėje, keptuvėje ar gruzdintuvėje.
2. Ant kiekvieno blynelio užpilkite šaukštą grietinės. Ant viršaus uždėkite lašišą, kaparius, krapus ir keletą griežinėlių raudonojo svogūno.
3. Pagardinkite druska ir pipirais.
Vertingas patarimas:
Galite paruošti savo spalvingą šio patiekalo variantą - dalį blynelių lėkštėje patiekite su paruošta lašišos pasta, likusią dalį - su skumbrės ir tuno pasta.