Pomidorai su skumbrės įdaru, miežių kruopomis, kaparėliais, alyvuogėmis su bulvytėmis ir tzatziki padažu

Pomidorai su skumbrės įdaru, miežių kruopomis, kaparėliais, alyvuogėmis su bulvytėmis ir tzatziki padažu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 25
Orkaitė
Be gliuteno

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

2 pakeliai „Aviko Super Crunch“ bulvyčių
4 dideli pomidorai
120 g apykiečiai virtų miežių kruopų
90 g skumbrės keptos aliejuje, nusausintos
10 juodų alyvuogių, be kauliukų
10 kaparėlių
alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
keletas baziliko lapelių

Tzatziki padažui jums reikės:
500 g graikiško jogurto
2 česnako skiltelių
1 žalio agurko
alyvuogių aliejaus
krapų
druskos, pipirų
2 šaukštai citrinos sulčių

1. Nuplaukite pomidorus, nuimkite viršutinę dalį ir šaukštu išskobkite.
2. Palikite dalį su sėklomis ir viršutines dalis.
3. Dideliame dubenyje susmulkinkite nusausintą skumbrę, pusę likusio pomidorų minkštimo, supjaustytas alyvuoges ir kaparėlius.
4. Pridėkite miežines kruopas ir susmulkintus bazilikus. Įdarykite pomidorus šiuo įdaru, uždenkite juos viršutine dalimi ir atvėsinkite šaldytuve.

Tzatziki padažas:
1. Agurką sutarkuokite trintuve, padėkite ant sieto su dubeniu ir bent valandai padėkite į šaldytuvą.
2. Išėmę gerai išspauskite rankomis.
3. Česnaką smulkiai supjaustykite, sumaišykite su jogurtu ir agurku, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, galiausiai suberkite krapus ir atvėsinkite.

Patiekite pomidorus su bulvytėmis ir tzatziki padažu.

Vertingas patarimas:
Atraskite kitus mūsų naujus receptus, kuriuos paruošė Cristina Catese!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai