Bulvytės su vištienos salotomis, traškia šonine, šviežiais špinatais ir jogurto padažu

Bulvytės su vištienos salotomis, traškia šonine, šviežiais špinatais ir jogurto padažu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 30
Gruzdintuvė
Orkaitė
Be gliuteno

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Gofruotos bulvytės „Aviko ZIG ZAG“ 750 g
300 g šviežių nuplautų ir išdžiovintų špinatų
80 g Ementalio sūrio
1 vištienos krūtinėlė
300 g kumpio gabaliukų
keletą čiobrelių šakelių
druskos, pipirų

Padažui jums reikės:
1 skiltelės česnako
4 ančiuvių filė
3 šaukštų citrinos sulčių
alyvuogių aliejaus
1 puodelio paprasto jogurto
druskos, pipirų

1. Česnaką nulupkite ir sutrinkite, tada sumaišykite su ančiuviais, citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Sūrį supjaustykite kubeliais. Špinatus perdėkite į žemą ir platų dubenį. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ant kepimo skardos sudėkite šoninės riekeles prieš tai iškloję ją kepimo popieriumi ir kepkite orkaitėje iki auksinės ir traškios spalvos. Perkelkite į popieriumi išklotą lėkštę, kad nutekėtų riebalų perteklius.
3. Paruoškite bulvytes pagal receptą ant pakuotės. Tuo tarpu kepkite vištienos krūtinėlę keptuvėje su keliomis čiobrelių šakelėmis, pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite uždengę, kol bus paruošta ir įgaus patrauklią rudos spalvos spalvą.
4. Špinatų lapus sumaišykite su puse paruošto padažo. Vištieną supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite ant špinatų kartu su šonine, bulvytėmis ir sūriu. Supilkite likusį padažą.

Vertingas patarimas:
Atraskite kitus mūsų naujus receptus, kuriuos paruošė Cristina Catese!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai