Onion Rings su harissa-majo

Onion Rings su harissa-majo

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 20-30
Gruzdintuvė
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko ONION RINGS 450 g
10-12 vnt. šviežių arba džiovintų čili paprikų
arba 1 žalia ar kepta šviežia raudonoji paprika
3 skiltelės česnako
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 arbatiniai šaukšteliai malto kumino
2 arbatiniai šaukšteliai maltos kalendros
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai majonezo
1 ryšelis laiškinio česnako ir kalendros

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Onion rings (svogūnų žiedus) uždėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 20 min.
2. Tuo tarpu ruošiame harissą. Užmerkite čili paprikas (šviežias arba džiovintas) 30-iai minučių karštame vandenyje. Praėjus šiam laikui nusėklinkite jas ir nupjaustykite stiebelius. Nulupkite česnaką ir trintuvu sutrinkite kartu su prieskoniais ir druska.
3. Sudėkite į stiklainėlį ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
4. Sumaišykite harissą su majonezu, kad gautumėte kreminį padažą. Priklausomai nuo mėgstamo aštrumo pojūčio, galite pridėti 1-2 šaukštus harissos. Svogūnų žiedus su padažu patiekite iš karto kai iškeps. 5. Pabarstykite smulkiai pjaustytais laiškiniais česnakais ir kalendromis.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai