Mama's bulvytės su naminiu kečupu ir ančiuvių skonio majonezu
Aviko MAMA'S FRIES
Kečupas:
150 g saldžių obuolių
100 g svogūnų
100 ml vandens
125 g pomidorų pastos
3 g akmens druskos, cinamono
kario ir šiek tiek medaus pagal skonį
Ančiuvių skonio majonezas:
10 g ančiuvių filė
10 g kaparėlių
10 g (baltojo) vyno acto
10 g kiaušinio trynių
250 ml aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų
1. Kečupas: pašalinkite sėklų dalis iš obuolių ir supjaustykite juos mažais kubeliais kartu su svogūnais. Virkite 10–15 minučių, kol suminkštės. Nusausinkite ir išlaikykite virimo vandenį. Obuolius ir svogūnus kartu su pomidorų koncentratu sutrinkite į vientisą masę. Jei reikia, įpilkite šiek tiek virimo vandens. Pagardinkite cinamonu, kariu ir medumi.
2. Ančiuvių skonio majonezas: smulkiai supjaustykite ančiuvių filė ir kaparėlius. Lėtai išmaišykite kiaušinių trynius, pamažu pripildami aliejaus, kad išgautumėte majonezą. Pagardinkite kaparėliais ir ančiuviais, druska ir pipirais bei sumaišykite su padažu.
3. Paruoškite Aviko MAMA'S FRIES bulvytes pagal instrukcijas ant pakuotės. Padažus ir bulvytes sudėkite į atskirus indelius ir patiekite kartu.