Moliūgai, įdaryti ryžiais su mėsa, cukinijomis ir keptu svogūnu, patiekiami su „Pati Parts“

Moliūgai, įdaryti ryžiais su mėsa, cukinijomis ir keptu svogūnu, patiekiami su „Pati Parts“

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 20-30
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko PATI PARTS 600 g
8 maži moliūgėliai arba 4 vidutiniai moliūgai (atminkite, kad moliūgai turi būti iš valgomųjų, o ne dekoratyvinių rūšies!)
200 g maltos jautienos
80 g ryžių rizotui
1 skiltelė česnako
2 supjaustyti žiedais perliniai svogūnai
smulkiai supjaustytas bazilikas
druska ir pipirai
1 puodelis daržovių sultinio
4 svogūnai

1. Svogūnus perpjaukite pusiau, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Nupjaukite moliūgų "kepurėles" ir išimkite sėklas iš vidaus.
3. Moliūgus 3-4 minutes laikykite puode lengvai pasūdytame verdančiame vandenyje, tada įdėkite juos į indą su šaltu vandeniu su ledu, kad užbaigtumėte gaminimo procesą.
4. Smulkiai supjaustykite moliūgų minkštimą ir apkepkite keptuvėje su druska ir pipirais, tada perdėkite į indą.
5. Sumaišykite faršą su likusiais ingredientais ir kruopščiai viską kartu išmaišykite. Moliūgus įdarykite mėsa ir uždenkite juos "kepurėlėmis".
6. Moliūgus sudėkite ant kepimo skardos ir užpilkite daržovių sultiniu. Moliūgus apdenkite kepimo popieriumi ir aliuminio folija. Kepkite 20 minučių iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje.
7. Praėjus šiam laikui, išimkite kepimo popierių ir aliuminio foliją, suberkite svogūną ir užpilkite viską moliūgų sultimis.
8. Paruoškite „Pati Parts“ kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.

Vienam asmeniui patiekiame 1-2 moliūgo puseles - galite jas apšlakstyti keliais lašais gero alyvuogių aliejaus. Prie kiekvienos porcijos pridedame porciją „Pati Parts“ bulvių skiltelių ir svogūno.

Vertingas patarimas:
Patiekalui suteiksite papildomo skonio ir kvapo „Pati parts“ pakeisdami „Pati Parts Tex Mex“ arba „Pati Parts Garlic“.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai