Menkė žolelių gausoje su sviestu ir citrinos žievele, patiekiama su

Menkė žolelių gausoje su sviestu ir citrinos žievele, patiekiama su "Pati Parts"

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 20-35
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė
Veganiški
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko PATI PARTS 600 g
600 g menkių filė
½ citrinos žievelės
3 čiobrelių šakelės (arba sausi prieskoniai)
3 mėtų šakelės (arba sausi prieskoniai)
pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
druska ir pipirai
2 česnako galvutės
kelios citrinos

1. Paruoškite „Pati Parts“ pagal instrukciją ant pakuotės.
2. Česnaką ir citriną perpjaukite per pusę ir apkepkite keptuvėje truputyje alyvuogių aliejaus.
3. Išdarykite menkę ir, jei reikia, išimkite kaulus virtuviniu pincetu.
4. Filė dėkite į aliejumi išteptą kepimo popieriumi išklotą skardą. Pagardinkite jas pipirais, druska, susmulkintomis žolelėmis ir tarkuota citrinos žievele. Ant kiekvienos filė uždėkite truputį sviesto.
5. Menkę kepkite 10 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C. Prieš patiekiant, pagardinkite šviežiais čiobreliais.

Dėkite „Pati Parts“ porciją, menkės filė su padažu/garnyru ir skrudintu česnaku bei citrina į gilią lėkštę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Taip pat galite apšlakstyti žuvį trupučiu alyvuogių aliejaus.

Vertingas patarimas:
Šiam patiekalui tiks ir kiti mūsų bulvių gabalėliai - „Parti Parts Tex Mex“ ir „Pati Parts Garlic“.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai