Mini užkepėlės iš bulvių su grietinėle ir sūriu

Mini užkepėlės iš bulvių su grietinėle ir sūriu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 25-30
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Puikiai pasiteisinęs derinukas, nes bulvės, sūris ir rūkyta lašiša visada derėjo tarpusavyje. Švelniai pakoregavome skonį su svogūnais, marinuotais grybukais ir krapais. Skaniai išėjo!

Ingredientai:
„AVIKO Gratins“ su sūriu ir grietinėle (1 pakelis)
100 ml tiršto jogurto (gali būti Balkanų tipo)
100 g rūkytos lašišos
2 marinuoti arba konservuoti agurkai, supjaustyti smulkiais kubeliais
pusė mažo kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno
6 marinuoti smulkiai supjaustyti pievagrybiai ar kiti grybai
druska, pipirai
kelios šakelės krapų

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220° C (viršų ir apačią).
2. Sudėkite „Aviko Gratins“ ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 25 minutes iki kol užkepėlių kraštai įgaus auksinį atspalvį.
3. Jogurtą sumaišykite su svogūnais, agurkais ir pievagrybiais. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.
4. Ištraukę iš orkaitės, ant užkepėlių suformuokite lašišos „rožytes“. Pridėkite padažo ir papuoškite krapų šakele.

Skanaus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai