Bulvių kroketai, patiekiami su porų salotomis, morkomis, petražolėmis, skrudintais migdolais, jogurtu ir šviežiomis mėtomis

Bulvių kroketai, patiekiami su porų salotomis, morkomis, petražolėmis, skrudintais migdolais, jogurtu ir šviežiomis mėtomis

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 25-35
Gruzdintuvė
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko BACKKROKETTEN 750 g
2 porai (tik baltoji dalis, svoris apie 250 g)
2 morkos (sveriančios apie 250 g)
1 saliero stiebas
2 šaukštai skrudintų migdolų
krūvelė petražolių
1 pakelis (125 g) graikiško jogurto
citrinos sultys
3 šakelės šviežios mėtos
pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
druska ir pipirai

1. Dubenyje sumaišykite plonai supjaustytą porą ir morkas (jas galima sutarkuoti). Suberkite plonai supjaustytą saliero stiebą ir petražolių lapelius.
2. Keptuvėje paskrudinkite migdolus ir supjaustykite juos išilgai.
3. Į dubenį įpilkite jogurto, druskos, pipirų, smulkintų mėtų lapų, citrinos sulčių ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kruopščiai išmaišykite.
4. Paruoškite „Aviko BACKKROKETTEN“ pagal informaciją, esančią ant pakuotės.

Į lėkštes įdėkite porciją salotų, o ant jų - keletą bulvių kroketų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Prieš patiekdami viską apibarstykite keptais migdolais.

Vertingas patarimas:
Eksperimentuokite! Susikurkite patys šio patiekalo versiją - pvz., su salierais vietoje morkų, su perliniais svogūnais, su graikišku jogurtu ir pan. ir tiesiog PRIVALOTE pasidalinti savo receptu mūsų „Facebook“.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai