Mini užkepėlės iš bulvių košės su špinatais

Mini užkepėlės iš bulvių košės su špinatais

Porcijos 5
Pagaminimo laikas: 10-15
Orkaitė
Puodas
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Idealiai tinka vakarėlio užkandžiams. Pagaminti šį  patiekalą tikrai neužtruks, o kiekvienas jo sluoksnis puikiai dera su visais kitais.

Ingredientai:
„AVIKO“ Mashed Potato Spinach
2 šaukštai aliejaus arba alyvuogių aliejaus
5 pievagrybiai, supjaustyti juostelėmis po 1 cm
4 juostelėmis supjaustyti džiovinti pomidorai iš marinato
2 smulkiai sutrintos skiltelės česnako
75 g supjaustytos juostelėmis šoninės
maltieji juodieji pipirai pagal skonį
50 g mėlynojo sūrio

Be to, jums reikės maždaug 5-6 cm skersmens kepimo žiedų (vadinamųjų rings), kad suformuotumėte ir iškeptumėte užkepėles.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
2. Sudėkite „AVIKO Purée“ į šiek tiek įkaitintą keptuvę arba puodą (ant dugno galite papilti šiek tiek vandens, sviesto ar pieno) ir maišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ištirps ir taps kreminės konsistencijos.
3. Į vieną šaltą keptuvę sudėkite šoninės juosteles ir kaitinkite ant vidutinės ugnies iki kol paruduos, apverskite ant kitos pusės ir vėl kepkite iki auksinės spalvos. Palikite atvėsti ir supjaustykite pusės centimetro juostelėmis.
4. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų/alyvuogių aliejų ir suberkite smulkintą česnaką, džiovintus pomidorus ir pievagrybius. Kepkite maišydami iki kol paruduos. Gausiai pagardinkite pipirais.
5. Į žiedo dugną įdėkite 3 cm košės, lengvai patapšnokite šaukštu, sudėkite centimetro sluoksniu pievagrybius, pomidorus ir česnaką. Taip pat lengvai patapšnokite. Pridėkite keletą šoninės juostelių ir nuimkite žiedą. Pabarstykite mini užkepėles tarkuotu sūriu ir kepkite 10–12 minučių.

Skanaus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai