Kepti žiediniai kopūstai su cinamonu, ant grotelių keptu halumiu ir tyre su pienu bei sviestu

Kepti žiediniai kopūstai su cinamonu, ant grotelių keptu halumiu ir tyre su pienu bei sviestu

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 25-35
Orkaitė
Puodas
Mikrobangų krosnelė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko Mashed Potato 750 g
1 didelis žiedinis kopūstas

Kremas:
2 šaukšteliai cinamono miltelių
½ šaukštelio muskato riešuto
žiupsnelis kumino
saldžioji paprika
1 šaukštas tahini
druska ir pipirai
pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
galima pridėti šiek tiek vandens

Papildomai:
4 riekelės "Halloumi" sūrio

Žiedinis kopūstas:
1. Žiedinį kopūstą nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, kad jis netrupėtų.
2. Tada įdėkite jį į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
3. Dubenyje sumaišykite prieskonius ir užpilkite juos ant žiedinio kopūsto. Tada uždenkite kepimo popieriumi, aliuminio folija ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C, 30 minučių.
4. Praėjus šiam laikui, nuimkite kepimo popierių ir foliją bei kepkite dar 10 minučių, kol pagels.

"Halloumi" sūris:
1. Sūrį supjaustykite maždaug 1 cm storio juostelėmis.
2. Apkepkite ant karštos keptuvės su trupučiu alyvuogių aliejaus apie 1 minutę iš abiejų pusių.

Paruoškite „Aviko TYRĘ SU PIENU IR SVIESTU" pagal instrukciją ant pakuotės.
Į lėkštę įdėkite didelę tyrės dalį - lengvai ją apšlakstykite aliejumi. Šalia įdėkite dalį žiedinio kopūsto (pagal skonį pagardinkite) ir 1–2 gabalėlius grilyje kepto "Halloumi" sūrio.

Vertingas patarimas:
Išbandykite kitas mūsų tyres - su špinatais arba su morkomis!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai