Jautienos troškinys su pomidorais ir petražolėmis patiekiamas su „Pati Parts Garlic“

Jautienos troškinys su pomidorais ir petražolėmis patiekiamas su „Pati Parts Garlic“

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 25-35
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko PATI PARTS GARLIC 600 g
600 g jautienos troškiniui
1 morka
1 saliero stiebas
1 svogūnas
petražolių krūvelė
30 g "Pancetta" sūrio
1 dešrelė
30 g sviesto
1/2 stiklinės raudono vyno
pomidorų koncentrato
1 skardinė "Ciliegini" pomidorų
1 sultinio litras
druska ir pipirai
sauja kvietinių miltų

1. Supjaustykite mėsą panašaus dydžio kubeliais. Apvoliokite juos miltuose.
2. Smulkiai supjaustykite morką, salierą ir svogūną. Perpjaukite pancettą, nuimkite nuo dešros odelę. Į puodą sudėkite daržoves, pancettą ir dešrelę, įdėkite sviesto, alyvuogių aliejaus ir apkepkite visa tai ant vidutinės ugnies.
3. Sudėkite kubeliais pjaustytą jautieną ir kepkite kol įgaus aukso spalvą kartkartėmis pamaišydami. Įpilkite raudonojo vyno ir išgarinkite alkoholį.
4. Supilkite sultinį į puodą taip, kad mėsa padengtų 2/3 jo aukščio ir įpilkite 2 šaukštus pomidorų koncentrato.
5. Pagardinkite druska ir pipirais ir virkite toliau apie pusantros valandos (kol jautiena bus minkšta ir traški!)
6. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, įpilkite skardinę "Ciliegini" pomidorų ir smulkintų petražolių.
7. Paruoškite „Aviko PATI PARTS GARLIC“ pagal instrukciją ant pakuotės.

Ant kiekvienos lėkštės patiekiame porciją bulvių skiltelių ir guliašo porciją - papuošiame petražolėmis ir pagal skonį pagardiname.

Vertingas patarimas:
Jei mėgstate aštrius patiekalus, guliašą pagardinkite vengriškai - pridėkite daugiau paprikos (rekomenduojame aštrią ir rūkytą miltelių pavidalu) ir aitriosios paprikos. Toks patiekalas taip pat puikiai tiks su mūsų pikantiškomis skiltelėmis - „Pati Parts Tex Mex“.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai