![](https://aviko.lt/system/cache/img/6a-www-lt-j6ft5sp7u0g0.png)
![Meksikietiškas kepsnys su Aviko Steak Fries](https://aviko.lt/system/cache/img/1640x770pom-plus-steakhouse-tbone-1a-2q188u7k8d00.jpg)
Meksikietiškas kepsnys su Aviko Steak Fries
![Porcijos Porcijos](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Pagaminimo laikas: Pagaminimo laikas:](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Gruzdintuvė Gruzdintuvė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Orkaitė Orkaitė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Keptuvė Keptuvė](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
![Be gliuteno Be gliuteno](https://aviko.lt/system/themes/aviko/img/icons/bez-glutenu.png)
Sudėtinės dalys
Aviko STEAK FRIES
aliejaus arba alyvuogių aliejaus kepimui
T-bone kepsnių (4 vnt.)
meksikietiškų prieskonių mišinio pagal skonį
salotos ir (arba) vyšniniai pomidorai papuošimui
Receptas
1. Išvoliokite kepsnius prieskonių mišinyje ir palikite marinuotis pusvalandžiui.
2. Paruoškite STEAK FRIES bulvytes pagal instrukcijas ant pakuotės.
3. Kepkite kepsnius savo mėgstamoje kepimo temperatūroje - jie gali būti kraujingi, silpnai, vidutiniškai ar gerai aiškepti.
4. Patiekite papuošę salotomis ar vyšniniais pomidorais.
Vertingas patarimas:
Patiekalą galima patiekti su skirtingais padažais.