Greiti, saldūs pietūs su bulvių rožytėmis
4
10
Sudėtinės dalys
„Aviko POM’DUCHESSE“ bulvių rožytės
kelios riekelės mėgstamo kumpio
kelios riekelės mėgstamo fermentinio sūrio
1 puodelis spanguolių padažo
apie 200-300 g vynuogių
1 nedidelė skardinė vokuotų ananasų ir (arba) kriaušių (gabaliukų)
Receptas
1. Paruoškite bulvių rožytes (Aviko Pom’Duchesse) pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Pridėkite į lėkštę porciją (apie 150-175 gramų vienam asmeniui) rožyčių.
3. Pridėkite kumpio ir sūrio su spanguolių padažu.
4. Papuoškite ananaso ir (arba) kriaušės ir (arba) vynuogių gabalėliais.
Vertingas patarimas:
Galite naudoti įvairių rūšių kumpį ir sūrį. Patiekite su dubenėliu spanguolių padažo.