Česnakų skonio bulvių skiltelės su humusu ir citrininiu majonezu

Česnakų skonio bulvių skiltelės su humusu ir citrininiu majonezu

Porcijos 5
Pagaminimo laikas: 25
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko PATI PARTS GARLIC bulvių skiltelės

Humusas:
85 g nusausintų konservuotų avinžirnių (išlaikykite sultinį), 0,5–1 šaukštelio česnakų pastos, 1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 1/2 citrinos sulčių, 1–2 šaukštų sezamo pastos (tahini), 0,5–1 šaukštelio paprikos miltelių, druskos ir šviežiai maltų pipirų

Citrininis majonezas:
75 ml švelnaus alyvuogių aliejaus, 0,5–1 šaukšto tarkuotos citrinos žievelės, 1/2 citrinos sulčių, 1 kiaušinio trynio, druskos ir šviežiai maltų pipirų

1. Paruoškite Aviko PATI PARTS GARLIC skilteles pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Humusas: avinžirnius, česnakų pastą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir sezamo pastą sutrinkite trintuve iki vientisos masės (tyrės) - trindami galite prireikus įberti šiek tiek avinžirnių marinato. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Citrininis majonezas: įsitikinkite, kad visi ingredientai yra kambario temperatūros, tada garstyčias, citrinos žieveles, citrinos sultis ir trynius sutrinkite iki vientisos masės, trindami atsargiai įpilkite aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
4. Bulvių skilteles patiekite su padažais mažuose dubenėliuose. Papuoškite patiekalą citrinos žievele, šviežiomis žolelėmis ir sezamu.

Vertingas patarimas:
Peržiūrėkite ir mūsų likusias bulvių skilteles! Tai puiki alternatyva populiarioms bulvytėms!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai