

Bulviniai veidukai su naminiu kečupu



2 pakuotės Aviko LACHEBEKJES bulvinių veidukų
Kečupas:
500 g pomidorų pastos
2 raudoni svogūnai
½ nelupto obuolio
½ puodelio obuolių sidro acto
1 šaukštas rudojo cukraus
muskato riešuto, šviežio imbiero, saldžiųjų paprikų
Vorčesteršyro padažo
alyvuogių aliejaus
Veidukai:
Paruoškite taip, kaip siūloma ant pakuotės.
Kečupas:
1. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir kepkite didelėje keptuvėje, įpylę tris šaukštus aliejaus.
2. Sudėkite smulkiai supjaustytą obuolį ir virkite 3–4 minutes. Tada įpilkite obuolių sidro acto, tarkuoto imbiero pagal skonį, muskato riešuto ir saldžiųjų paprikų, kelis lašus Vorčesteršyro padažo ir žiupsnelį druskos.
3. Gerai išmaišykite ir virkite apie 1 valandą.
4. Nuimkite kečupą nuo ugnies, išmaišykite ir sutrinkite per sietelį, kad pataptų glotnus.
5. Patiekite su bulviniais veidukais.