Churros su žemės riešutų sviesto ir šokolado padažu

Churros su žemės riešutų sviesto ir šokolado padažu

Porcijos 2-3
Pagaminimo laikas: 7-10
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Pasaulyje rastume nedaug žmonių, kurie būtų valgę churros ir jos jiems nepatiktų. Tačiau pagaminti šiuos gardžius sausainėlius nėra taip paprasta - reikia subrandinti tešlą, geriausia dar turėti konditerinę rankovę ir po to ją kepti... Su „AVIKO Churros“ jums reikės tiesiog įkaitinti orkaitę ir paruošti paprastą, bet originalų padažą. Taip turėsite garantuotai mėgstamą desertą bet kuria proga.

Ingredientai:
„AVIKO Churros“ (1 pakuotė - 12 churros sausainių vnt.)
cukrus ir cinamonas apibarstymui

Padažas:
200 ml pieno arba augalinio gėrimo, pvz., migdolų
70 g juodojo arba pieniško šokolado
70 g žemės riešutų sviesto
pusė citrinos žievelės (dėmesio, sutrinkite tik geltoną išorinę žievelės dalį)

Įkaitinkite orkaitę iki 220° C (viršų ir apačią). Sudėkite churros "auseles" ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 7-8 minutes arba kol paruduos. Jei norite, kad churros būtų išskirtinai traškios, paskutinę kepimo minutę įjunkite karšto oro cirkuliaciją orkaitėje.

Padažas:
Į puodą supilkite pieną, įdėkite žemės riešutų sviestą ir susmulkintą šokoladą. Kaitinkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol ingredientai ištirps. Neužvirinkite, užtenka, kad visi ingredientai susimaišytų. Padėkite į šalį, kad atvėstų. Galiausiai suberkite tarkuotą citrinos žievelę.
Iš orkaitės išimtas churros pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu ir patiekite su padažu.

Skanaus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai