Churros su braškių šerbetu ir balzaminio acto glaistu bei kriaušių šerbetu ir šokolado glaistu
Aviko CHURROS 300 g
Braškių šerbetas:
100 g cukraus pudros
500 g šaldytų braškių
tarkuota 1 citrinos žievelė
balzaminio acto kremas
rozmarinas
Kriaušių šerbetas:
500 g šaldytų kriaušių (nuluptos ir išpjautos sėklytės)
100 g cukraus pudros
filtruotos ½ citrinos sultys
1 imbiero šaukštelis
1 cinamono šaukštelis
50 g juodojo šokolado 64%
Braškių šerbetas:
Išimkite braškes iš šaldiklio ir palikite 5 minutes kamb. temperatūroje. Trintuve sutrinkite cukrų, citrinos žievelę ir braškes. Patiekite su keliais rozmarino lapeliais ir keliais lašais balzaminio acto kremo.
Kriaušių šerbetas:
Kriaušes išimkite iš šaldiklio ir palikite 5 minutes kamb. temperatūroje. Trintuve sutrinkite kriaušes, cukrų, citrinos sultis, imbierą ir cinamoną. Prieš patiekdami, apšlakstykite ištirpinto vandens vonelėje šokolado lašais.
Paruoškite Aviko Churros pagal instrukciją ant pakuotės. Kiekvienoje lėkštėje patiekiame kelis gabalėlius, apibarstytus cukraus pudra kartu su abiejų šerbetų porcijomis.
Vertingas patarimas:
Žinoma, galite naudoti jau paruoštus ir parduotuvėse parduodamus šerbetus, taip pat ledus ar įvairių skonių ir aromatų priedus, kurie puikiai dera prie churros. Idealiai tiks ir karštas šokoladas ar skani kava.