

Churros su balto ir tamsaus (64%) šokolado glaistais bei smulkintais lazdyno riešutais ir kokoso drožlėmis




Aviko CHURROS 300 g
50 g baltojo šokolado
50 g juodojo šokolado 64%
sauja skrudintų ir sutrintų lazdyno riešutų
2 dideli šaukštai kakavos
Paruoškite Aviko Churros pagal instrukciją ant pakuotės.
Šokoladiniai padažai:
1. Susmulkinkite šokoladą ir suberkite jį į du dubenėlius - baltą šokoladą į vieną, juodą į kitą.
2. Ištirpinkite abu šokoladus vandens vonelėje verdančiame vandenyje.
3. Kad šokoladas nesustingtų, įpilkite šaukštelį aliejaus (pavyzdžiui, puikiai tiks švelnus kokosų aliejus).
Vartojimo instrukcija :) Churros išmirkykite šokolade, o tada apibarstykite riešutais, kokosu ir kakava.
Vertingas patarimas:
Churros galima skanauti įvairiai: su ledais, saldžiais užpilais, tamsiu ar pienišku šokoladu, miško uogomis, cukrumi, plakta grietinėle, kava, kakava... EKSPERIMENTUOK :)