Bulvytės iš batatų su spalvotu humusu

Bulvytės iš batatų su spalvotu humusu

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 40
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Keptuvė
Veganiški
Be laktozės
Be gliuteno
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

2 „Aviko“ Sweet Fries pakeliai

Humusas:
600 g avinžirnių (konservuotų arba iš anksto paruoštų)
2 su kaupu šaukštai tahini
150 g karšto vandens
pusės citrinos sulčių
30 g sezamo aliejaus
1 česnako skiltelė
druskos, pipirų
Spalvai išgauti: džiovinti burokėliai, džiovintos petražolės, ciberžolė, rūkyta paprika

Bulvytės:
Paruoškite taip, kaip siūloma ant pakuotės.

Humusas:
1. Sudėkite nusausintus avinžirnius į maišyklės indą. Įpilkite kelis šaukštus marinato arba vandens, likusio nuo avinžirnių virimo ir sumaišykite iki pastos konsistencijos.
2. Tuo tarpu į likusius ingredientus įpilkite: citrinos sulčių, česnako, tahini pastos, apie 2 žiupsnelius druskos, žiupsnelį pipirų, sezamo aliejaus.
3. Palaipsniui maišydami įpilkite daugiau marinato, kad gautumėte norimą pastos konsistenciją. Pagardinkite druska ir pipirais. Padažykite produktą savo nuožiūra.

Vertingas patarimas:
Susipažinkite su mūsų likusiomis bulvių skiltelėmis! Tai puiki alternatyva populiarioms bulvytėms!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai