„Churros” (liet. čiuros) su šokolado ir čili padažu

„Churros” (liet. čiuros) su šokolado ir čili padažu

Porcijos 2-3
Pagaminimo laikas: 8-10
Orkaitė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Beprotiškai traškios išorėje ir minkštutės viduje – kas jos? Tai „AVIKO Churros“ arba kitaip tariant -  lengvu būdu per kelias minutes gaunamas skanusis desertas! Mūsų pagalba jūs nustebinsite savo svečius ir patieksite jiems traškias čiuras su šokolado padažu ir kaitinančiais čili pipiriukais! Paruošite per kelias akimirkas, nes gaminti nebereikia.

Ingredientai:
„AVIKO Churros“ (1 pakuotėje yra 12 vnt. „churros“ spurgyčių)
Pasirinktinai: cukraus pudra apibarstymui

Padažas:
150 g juodojo šokolado
100 ml saldžios grietinėlės 36%
2 šaukštai sviesto
1 čili pipiras

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C (viršuje ir apačioje). Ant kepimo popieriumi išklotos skardos sudėkite čiurų „auseles“ ir kepkite apie 7-8 minutes, arba kol paruduos. Jei norite, kad „churros“ būtų išskirtinai traškios, paskutinę kepimo minutę įjunkite karšto oro cirkuliaciją orkaitėje.

Padažas:
1. Į puodą sudėkite grietinėlę, susmulkintą šokoladą ir sviestą. Troškinkite, kol ingredientai visiškai susimaišys, tačiau jų neužvirkite. Nuimkite nuo ugnies.
2. Čili pipirą perpjaukite išilgai pusiau, išimkite sėklytes ir smulkiai supjaustykite. Suberkite jį į padažą ir gerai išmaišykite. Štai ir paruošta! Patiekite jas iš karto karštas arba atšaldytas šaldytuve.

Skanaus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai