Bulvių kroketai, patiekiami su keturių sūrių ir skrudintų graikinių riešutų padažu
Aviko BACKKROKETTEN 750 g
80 g minkšto "Taleggio" sūrio
80 g tarkuoto „Parmigiano Reggiano ChNP“ sūrio
100 g „Gorgonzola dolce“ sūrio
80 g „Ementaler“ sūrio
180 g pieno
druska ir pipirai
sauja skrudintų graikinių riešutų be odelės
kelios šakelės šviežio čiobrelio ar rėžiuko
1. Sutarkuokite „Ementaler“ sūrį ir atidėkite į šalį.
2. „Gorgonzola“ ir „Taleggio“ sūrius supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3. Puode pakaitiname pieną ant silpnos ugnies. Dedame "Gorgonzola" ir "Taleggio", sumaišome. Įpilame tarkuoto „Ementaler“ sūrio ir tarkuoto „Parmigiano Reggiano ChNP“ sūrio, toliau maišome. Nuimame nuo ugnies.
4. Pagardinkite pipirais ir druska. Dar kartą išmaišykite ir pridėkite keletą šviežių čiobrelių lapelių ir skrudintų riešutų.
5. Paruoškite kroketus ("BACKKROKETTEN") pagal instrukciją ant pakuotės.
Dėkite padažo dalį į lėkštę - švelniai patrinkite šaukštu. Ant padažo uždėkite keletą kroketų ir tuomet viską vėl papuoškite padažu bei riešutais ir rėžiukų lapais.
Vertingas patarimas:
Puikiai tiks ir kitos jūsų mėgstamų sūrių rūšys - taip pat galite patiekti kroketus su mėgstamų sūrių padažų rinkiniu „panardinimui“ :)