Bulviniai veidukai su vištienos sparneliais BBQ padaže

Bulviniai veidukai su vištienos sparneliais BBQ padaže

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 55
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko LACHEBEKJES
apie 20 vištienos sparnelių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1/2 puodelio sojų padažo
2 šaukštai kečupo
1 puodelio medaus
1-2 česnako skiltelės, smulkiai supjaustytos arba išspaustos spaudyklėje
2 šaukštai bulvių miltų arba kukurūzų krakmolo
druskos ir pipirų pagal skonį
askaloniniai česnakai papuošimui (pasirinktinai)

1. Paruoškite LACHEBEKJES pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C
3. Puodelyje sumaišykite aliejų, sojų padažą, kečupą, medų, česnaką ir kukurūzų krakmolą. Užvirkite, sumažinkite liepsną ir virinkite 15 minučių.
4. Sudėkite sparnelius vienu sluoksniu ant kepimo indo ar karščiui atsparaus indo dugno. Pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite sparnelius anksčiau paruoštu padažu, kad padengtumėte juo juos visus.
5. Kepkite be dangčio gerai įkaitintoje orkaitėje 45 minutes arba tol, kol padažas karamelizuosis.
6. Perkelkite sparnelius į dubenį, supilkite likusį padažą, jei jo liko, ir patiekite su bulvių koše.

Vertingas patarimas:
Naudokite vištienos gabaliukus ar juosteles vietoje sparnelių.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai