Batata harra arba Pom' Noisettes su česnakais, alyvuogių aliejumi ir žolelėmis

Batata harra arba Pom' Noisettes su česnakais, alyvuogių aliejumi ir žolelėmis

Porcijos 4
Pagaminimo laikas: 15-20
Gruzdintuvė
Orkaitė
Keptuvė

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

Aviko POM’ NOISETTES 600 g
druskos pagal skonį
1 ryšelis kalendros
1 krūvelė mėtų
2-3 skiltelės česnako
¼ stiklinės alyvuogių aliejaus
žiupsnelis čili (nebūtina)

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Sudėkite Pom' Noisettes ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite apie 20 minučių.
2. Atskirame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, kapotas kalendras, mėtas ir išspaustą česnaką. Iškeptus pom' noisettes sudėkite į dubenį. Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite druska.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai