AVIKO Sweet potato fries su keptuvėje keptu kiaušiniu, brandžiu sūriu ir balzaminio acto kremu
AVIKO Sweet potato fries / AVIKO Sweet potato crinkle fries
1 kiaušinis
30 g brandaus sūrio (parmezano, grana padana)
10-15 ml balzaminio acto kremo
Paruoškite AVIKO Sweet potato fries pagal instrukcijas ant pakuotės.
Atskirkite trynį nuo baltymo, keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus ir sudėkite baltymą, tolygiai paskirstydami po visą keptuvę. Palaukite, kol visas gražiai išsilies (30-45 sekundes), tada atsargiai į vidurį pridėkite trynį, o tada baltymą apvyniokite aplink trynį iš visų pusių (gausite kažką panašaus į voko formą). Po 30 sekundžių apverskite kiaušinį į kitą pusę, pakepkite dar 30 sekundžių ir jis bus paruoštas.
Ant saldžiųjų bulvių uždėkite kiaušinį, pabarstykite sūriu ir galiausiai užpilkite balzaminio acto kremu.