AVIKO Sweet potato fries su krevetėmis ir mangų-marakujos-čili salsa
AVIKO Sweet potato fries / AVIKO Sweet potato crinkle fries
Salsa:
1 šviežias mango (minkštimas supjaustytas mažais kvadratėliais)
1 marakujos minkštimas
1/2 smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno
šviežios smulkiai pjaustytos kalendros saujelė
1/2 agurko (supjaustyto mažais kvadratėliais)
1 raudonasis čili pipiras (smulkiai pjaustytas)
2-3 valg. šaukštai alyvuogių aiejaus
druska, pipirai
Krevetės:
½ kg šviežių krevečių (išlukštentų ir išvalytų)
50 ml apelsinų sulčių
4 griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės
druska, pipirai
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
Paruoškite AVIKO Sweet potato fries pagal instrukcijas ant pakuotės.
Sumaišykite visus ingredientus ir salsa bus paruošta.
Sumaišykite krevetes su likusiais ingredientais ir palikite bent 30 minučių pasimarinuoti. Praėjus šiam laikui, krevetes apkepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 45 sekundes iš kiekvienos pusės.
Ant saldžiųjų bulvių užpilkite mango salsą, tada ant salsos suberkite krevetes. Papuoškite šviežiomis kalendromis ir mango griežinėliais.
Uždėkite mango salsą ant AVIKO Sweet potato fries, o tada ant salsos uždėkite krevetes. Papuoškite šviežiomis kalendros ir mango griežinėliais. Skanaus!