AVIKO Sweet potato fries su krevetėmis ir mangų-marakujos-čili salsa

AVIKO Sweet potato fries su krevetėmis ir mangų-marakujos-čili salsa

Porcijos 1-2
Pagaminimo laikas: 30
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Keptuvė
Be laktozės
Be gliuteno
Aštru

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Sweet potato fries / AVIKO Sweet potato crinkle fries

Salsa:
1 šviežias mango (minkštimas supjaustytas mažais kvadratėliais)
1 marakujos minkštimas
1/2 smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno
šviežios smulkiai pjaustytos kalendros saujelė
1/2 agurko (supjaustyto mažais kvadratėliais)
1 raudonasis čili pipiras (smulkiai pjaustytas)
2-3 valg. šaukštai alyvuogių aiejaus
druska, pipirai

Krevetės:
½ kg šviežių krevečių (išlukštentų ir išvalytų)
50 ml apelsinų sulčių
4 griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės 
druska, pipirai
3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus

Paruoškite AVIKO Sweet potato fries pagal instrukcijas ant pakuotės.

Sumaišykite visus ingredientus ir salsa bus paruošta.

Sumaišykite krevetes su likusiais ingredientais ir palikite bent 30 minučių pasimarinuoti. Praėjus šiam laikui, krevetes apkepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 45 sekundes iš kiekvienos pusės. 

Ant saldžiųjų bulvių užpilkite mango salsą, tada ant salsos suberkite krevetes. Papuoškite šviežiomis kalendromis ir mango griežinėliais.

Uždėkite mango salsą ant AVIKO Sweet potato fries, o tada ant salsos uždėkite krevetes. Papuoškite šviežiomis kalendros ir mango griežinėliais. Skanaus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai