AVIKO Potato pancakes "bokštinis pyragas" su varškės putėsiais, pomidorų ir česnakų salsa
AVIKO Potato pancakes
Varškės įdaras:
300g lenkiškos varškės iš kibirėlio
100g ricotta sūrio
50ml grietinės (12%)
50g grana padano sūrio
druska, pipirai, rūkyta paprika
sauja šviežių smulkiai pjaustytų bazilikų
Pomidorų salsa:
5g smulkiai pjaustyto česnako
75g šviežių ar konservuotų pomidorų (smulkiai pjaustytų)
1 valg. šaukštas balzaminio acto
1/2 arbatinio šaukštelio cukraus
žiupsnelis druskos, juodųjų bei kajeno pipirų (ar čili)
Paruoškite AVIKO Potato pancakes pagal instrukcijas ant pakuotės.
Varškės įdaras:
Sumaišykite visus ingredientus ir įdaras bus paruoštas.
Pomidorų salsa:
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, suberkite česnaką, pakepinkite 30 sekundžių, suberkite pomidorus, išmaišykite ir pakepinkite 3-4 minutes. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite, laikykite ant ugnies dar 3 minutes ir salsa paruošta.
Dabar sudėkite pyragą:
3 bulviniai blynai
200g varškės įdaro
2 valg. šaukštai pomidorų salsos
Skanaus! :)