AVIKO Potato pancakes su kepta, įdaryta, raudonaja paprika ir fetos sūriu bei grietinėlės padažu
2-4
30-45
Sudėtinės dalys
AVIKO Potatio pancakes
Paprika:
4 vnt keptos raudonosios paprikos (ramiro rūšies)
600g fetos sūrio
100g graikiško jogurto
smulkiai pjaustytų krapų
žiupsnelis juodųjų pipirų
čili dribsniai
Grietinėlės padažas:
200 ml grietinės (12%)
1/3 citrinos sulčių
2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
žiupsnelis čili dribsnių
žiupsnelis meškinio česnako
Serviravimui:
2 bulviniai blynai
1 paprika
2 valg. šaukštai grietinėlės padažo
Receptas
Paruoškite AVIKO Potato pancakes pagal instrukcijas ant pakuotės.
Dubenyje sumaišykite fetą su jogurtu, krapais, pipirais ir čili. Užpildykite paprikas fetos sūrio mišiniu ir padėkite ant grotelių kepti 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Sumaišykite visus ingredientus ir padažas bus paruoštas.