AVIKO Potato pancakes su kepta, įdaryta, raudonaja paprika ir fetos sūriu bei grietinėlės padažu

AVIKO Potato pancakes su kepta, įdaryta, raudonaja paprika ir fetos sūriu bei grietinėlės padažu

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 30-45
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Potatio pancakes

Paprika:
4 vnt keptos raudonosios paprikos (ramiro rūšies)
600g fetos sūrio
100g graikiško jogurto
smulkiai pjaustytų krapų
žiupsnelis juodųjų pipirų
čili dribsniai

Grietinėlės padažas:
200 ml grietinės (12%)
1/3 citrinos sulčių
2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
žiupsnelis čili dribsnių 
žiupsnelis meškinio česnako

Serviravimui:
2 bulviniai blynai 
1 paprika
2 valg. šaukštai grietinėlės padažo  
 

Paruoškite AVIKO Potato pancakes pagal instrukcijas ant pakuotės.

Dubenyje sumaišykite fetą su jogurtu, krapais, pipirais ir čili. Užpildykite paprikas fetos sūrio mišiniu ir padėkite ant grotelių kepti 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.
Sumaišykite visus ingredientus ir padažas bus paruoštas.

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai