AVIKO Pati Parts su jaunučių kopūstų salotomis bei krapų-garstyčių padažu receptas

AVIKO Pati Parts su jaunučių kopūstų salotomis bei krapų-garstyčių padažu receptas

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 15-20
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Pati Parts

Salotos
1 mažas jaunutis kopūstas (sutarkuotas per smulkią trintuvę
½ arbat. šaukštelio medaus 
1 aštrus raudonasis pipiras (smulkiai pjaustytas)
2-3 valg. šaukštai obuolių acto
50 ml alyvuogių aliejaus
druska, pipirai

Padažas
100ml graikiško jogurto
20g medaus garstyčių 
1 valg. šaukštas smulkiai pjaustytų krapų 
žiupsnelis druskos, kajeno pipirų 

 

Paruoškite AVIKO Pati Parts pagal instrukcijas ant pakuotės.

Salotos
Wymieszaj wszystkie składniki, dopraw do smaku i gotowe!

Padažas
Sumaišykite visus ingredientus ir sudėkite į dubenį. Patiekite su karštomis AVIKO Pati Parts ir traškiomis kopūstų salotomis. Skanus!

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai