AVIKO Pati Parts su jaunučių kopūstų salotomis bei krapų-garstyčių padažu receptas
2-4
15-20
Sudėtinės dalys
AVIKO Pati Parts
Salotos
1 mažas jaunutis kopūstas (sutarkuotas per smulkią trintuvę
½ arbat. šaukštelio medaus
1 aštrus raudonasis pipiras (smulkiai pjaustytas)
2-3 valg. šaukštai obuolių acto
50 ml alyvuogių aliejaus
druska, pipirai
Padažas
100ml graikiško jogurto
20g medaus garstyčių
1 valg. šaukštas smulkiai pjaustytų krapų
žiupsnelis druskos, kajeno pipirų
Receptas
Paruoškite AVIKO Pati Parts pagal instrukcijas ant pakuotės.
Salotos
Wymieszaj wszystkie składniki, dopraw do smaku i gotowe!
Padažas
Sumaišykite visus ingredientus ir sudėkite į dubenį. Patiekite su karštomis AVIKO Pati Parts ir traškiomis kopūstų salotomis. Skanus!