AVIKO Grip ’n Dip su porų ir rūkytos paprikos padažu

AVIKO Grip ’n Dip su porų ir rūkytos paprikos padažu

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 20-25
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Keptuvė
Veganiški
Be gliuteno
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Grip ’n Dip 

500g smulkiai pjaustyto poro (naudotinos tiek baltoji, tiek žalioji dalys)
300-400ml daržovių sultinio 
100ml veganiškos grietinėlės 
1/2 arbat. šaukštelio rūkytos paprikos  
druska, pipirai

Paruoškite AVIKO Grip 'n Dip bulvytės pagal instrukcijas ant pakuotės.

Padažas
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, suberkite porą ir kepkite, kol suminkštės ir pakeis spalvą (5-6 min.). Supilkite daržovių sultinį ir virkite ant silpnos ugnies, kol skysčio sumažės per pusę, supilkite veganišką grietinėlę, virkite 5 minutes, suberkite prieskonius ir sudėkite į blenderį, maišykite, kol gausis kreminis padažas. 

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai