AVIKO Grip ’n Dip su porų ir rūkytos paprikos padažu
2-4
20-25
Sudėtinės dalys
AVIKO Grip ’n Dip
500g smulkiai pjaustyto poro (naudotinos tiek baltoji, tiek žalioji dalys)
300-400ml daržovių sultinio
100ml veganiškos grietinėlės
1/2 arbat. šaukštelio rūkytos paprikos
druska, pipirai
Receptas
Paruoškite AVIKO Grip 'n Dip bulvytės pagal instrukcijas ant pakuotės.
Padažas
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, suberkite porą ir kepkite, kol suminkštės ir pakeis spalvą (5-6 min.). Supilkite daržovių sultinį ir virkite ant silpnos ugnies, kol skysčio sumažės per pusę, supilkite veganišką grietinėlę, virkite 5 minutes, suberkite prieskonius ir sudėkite į blenderį, maišykite, kol gausis kreminis padažas.