AVIKO Grip ’n Dip su avies sūriu, rozmarinu, čili, citrina ir česnaku

AVIKO Grip ’n Dip su avies sūriu, rozmarinu, čili, citrina ir česnaku

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 20
Gruzdintuvė
Orkaitė
Airfryer
Be gliuteno
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Grip ’n Dip

Padažas:

  • 300 g avies sūrio
  • 150 ml grietinės (18%)
  • 2 g šviežių, smulkiai pjaustytų rozmarinų
  • 1 šviežias raudonasis čili pipiras 
  • 1/2 citrinos žievelės
  • 3 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 

Paruoškite AVIKO Grip 'n Dip pagal instrukcijas ant pakuotės.

Ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, suberkite rozmarinus, smulkiai supjaustytą čili ir pakepinkite 30 sekundžių, suberkite česnaką ir citrinos žievelę, pakepinkite dar 30 sekundžių, tada supilkite grietinę ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Suberkite avies sūrį, išmaišykite ir trintuvu sutrinkite visus ingredientus, kol gausis kreminis padažas. 
Patiekite AVIKO Grip 'n Dip su maždaug 100-150g padažo. 

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai