AVIKO Grip ’n Dip su avies sūriu, rozmarinu, čili, citrina ir česnaku
2-4
20
Sudėtinės dalys
AVIKO Grip ’n Dip
Padažas:
- 300 g avies sūrio
- 150 ml grietinės (18%)
- 2 g šviežių, smulkiai pjaustytų rozmarinų
- 1 šviežias raudonasis čili pipiras
- 1/2 citrinos žievelės
- 3 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
Receptas
Paruoškite AVIKO Grip 'n Dip pagal instrukcijas ant pakuotės.
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, suberkite rozmarinus, smulkiai supjaustytą čili ir pakepinkite 30 sekundžių, suberkite česnaką ir citrinos žievelę, pakepinkite dar 30 sekundžių, tada supilkite grietinę ir virkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Suberkite avies sūrį, išmaišykite ir trintuvu sutrinkite visus ingredientus, kol gausis kreminis padažas.
Patiekite AVIKO Grip 'n Dip su maždaug 100-150g padažo.