AVIKO Churros dulce de leche čiuros su cinamonu (kajmak padažu su cinamonu)

AVIKO Churros dulce de leche čiuros su cinamonu (kajmak padažu su cinamonu)

Porcijos 2-4
Pagaminimo laikas: 30
Orkaitė
Puodas
Airfryer
Vegetariški

Pagrindinis reikalingas ingredientas

Sudėtinės dalys

AVIKO Churros

50g cukraus
50g kambario temperatūros sviesto
100ml karšto pieno 
1 skardinė kondensuoto pieno (400ml)
žiupsnelis druskos
žiupsnelis cinamono

Paruoškite AVIKO Churros pagal instrukcijas ant pakuotės.

Supilkite cukrų į puodą ir maišykite ant silpnos ugnies, kol ištirps ir taps gintarinės spalvos. Lėtai pridėkite sviesto, kiekvieną kartą maišydami ir palaukite, kol gerai susimaišys su cukrumi. Tada po truputį supilkite karštą pieną, po kiekvieno įpilto šlakelio maišydami, kol skystis taps aksominis. Supilkite kondensuotą pieną, druską ir cinamoną, išmaišykite ir nuolat maišydami virkite kol sutirštės ir taps kreminės masės (apie 5 minutes). Dulce de leche yra paruoštas.

AVIKO Churros patiekite su šiltu padažu. Pirštų laižymas geras! :)

Kiti įkvėpimo šaltiniai

Produktų pasiūlymai